← Terug naar blog

Het Furrymenu

De hele maand oktober beleven de huisdieren een zintuigelijke verwondering met het 𝙁𝙪𝙧𝙧𝙮𝙢𝙚𝙣𝙪 en de 𝙁𝙪𝙧𝙧𝙮𝙘𝙘𝙞𝙣𝙤. 🐶🐰🐱☕ Met de introductie van het Furrymenu kunnen huisdieren – net zoals hun baasjes – bij Bagels & Beans genieten van wat lekkers. In ruil voor een poot of een glimlach van het baasje mogen ze vrij bestellen van het Furrymenu.

De furryccino van de Bagels & Beans

Op dit speciale menu voor huisdieren staat een vrolijke verrassing voor ieder dier. 🥕👋🏼 🦴 Naast het bakje water, een aai over de bol of knapperige knabbel, staat ook onze eigen Furryccino op deze kaart. Deze verwachte favoriet voor jouw harige vriend wordt geserveerd in een speciaal bekertje en is gemaakt van slagroom & afgetopt met Wild Bites sprinkels. Instant viervoeterverwondering en vrolijke kwispelpartijen gegarandeerd.

Het Furrymenu en de Furryccino zijn de hele maand oktober exclusief beschikbaar in alle Bagels & Beans vestigingen. Dat wordt dus fijn samen ‘neuzen’ door het beestachtige menu. En zoals staat geschreven in de huisregels van Bagels & Beans zijn alle dierenvriendjes ook gewoon het hele jaar door welkom. 🤎

B&B-Dierenweek-v1.0
Verwonder hun zintuigen.
Naar alle blogs