← Terug naar recepten
Toscaans

Toscaans met cream’cheese’, zontomaatjes, tapenade, pijnboompitjes & basilicum

Denk: een zonnig terras in Toscane, maar dan gewoon bij jou aan tafel. Deze bagel brengt het zuiden naar je lunchpauze met pestozontomaat cream’cheese’, olijventapenade, zongedroogde tomaatjes en een vleugje basilicum. Fris, rijk van smaak & helemaal vegetarisch.

Je kunt ervoor kiezen om alle toppings alvast op de bagel te serveren, óf alles los in bakjes te doen zodat je zelf kunt bouwen. Net wat jij fijn vindt.

Ingrediënten

Ingrediënten (voor 1 bagel):

Koffieboon explosion

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Bak de bagel af: 8 minuten als hij nog bevroren is, 5 minuten als hij al ontdooid is.
  3. Snijd de bagel horizontaal doormidden.
  4. Kies hoe je ‘m wilt serveren:
    • Alles los: Verdeel de cream’cheese’, tapenade & zontomaten in aparte bakjes.

    • Alles erop:

  • Besmeer de onderste helft royaal met de cream’cheese’.
  • Schep de olijventapenade erbij.
  • Verdeel de zongedroogde tomaatjes over de andere helft.
  • Strooi de pijnboompitjes over de tapenade en leg het basilicumblaadje bovenop.
  • Garneer het bord met twee plakjes komkommer.

Perfect voor een lunch met zon in je hoofd 🌞

Naar alle recepten