← Terug naar recepten
Bagel vegetarische rookworst en zuurkool

Bagel vegetarische rookworst en zuurkool

Heb jij al zin in de winterdagen vol lekkere zuurkool stampotjes en uiteraard een heerlijk rookworst? Dan is deze bagel zeker iets voor jou! Zelfs als je vegetarisch bent.

Dit bagel recept bestaat uit babyspinazie, zuurkool, vegetarische rookworst, en natuurlijk mag mosterd niet ontbreken.

Ingrediënten voor vier bagels

  • 4 volkoren bagels van Bagels & Beans
  • handje babyspinazie
  • 1 (vegetarische) rookworst
  • 60 gram kruidenzuurkool
  • 30 gram 30+ kaasrasp
  • 1 el pittige mosterd
Koffieboon explosion

Bereidingswijze

Laat de bagel afbakken in de vestiging, of doe dit thuis. Snij de bagel open en leg op de onderkant een beetje babyspinazie. Leg hier nu 15 gram kruidenzuurkool op. Maak de rookworst warm volgens de verpakking, deel hem door 2 en snij ze dan in de lengte nogmaals door. Leg de plakken rookworst op de broodjes en bestrooi het met de kaasrasp. Werk uiteindelijk de bagel af door de bovenkant van de bagel te besmeren met mosterd. Leg de bovenkant op het belegde deel van de bagel en je winterse lunch is klaar!

Naar alle recepten