← Terug naar recepten
Bigmc2 Bagel met kaas en tomaat

Big MC2 Bagel

Na de vegetarische rookworst met zuurkool bagel en de bagel met krokante chicken tenders en gegrilde groenten, hebben we nu een Big MC bagel recept.

Deze bagel past perfect binnen ons muziekthema en is een knipoog naar de beroemde variant van een van de grootste fastfoodketens. Het is een gezondere, vegetarische variant, uiteraard met onze eigen Bagels & Beans bagels.

De Big MC bagel bestaat uit drie bagelhelften, belegd met twee Mc2 burgers van de Vegetarische Slager, babyspinazie, cheddar cheese, schijfjes tomaat en augurk, en plakjes gegrilde aubergine en ui. Het is een indrukwekkend bouwwerk dat je zeker eens geproefd moet hebben!

Ingrediënten voor een bagel

Koffieboon explosion

Bereidingswijze

Laat de bagel afbakken in de vestiging, of doe dit thuis. Snij de aubergine, ui, tomaat en augurk in de breedte in dunnen plakjes. Gril vervolgens alleen de plakjes aubergine en rode ui tussen een contact gril of in een grill pan. Grill ook de burgers op dezelfde manier. Snijd twee bagels doormidden en leg een bovenhelft van een van de bagels apart. Deze helft ga je niet gebruiken voor dit recept. Beleg één onderhelft  van een bagel met baby spinazie, een plakje cheddar, een burger, twee schijfjes tomaatjes en vier schijfjes augurk. Leg vervolgens de andere onderhelft van de bagel hierop en leg hier een plekje cheddar, vier uienringen, een burger, twee aubergine plakjes en de bovenhelft van de bagel op. Je vegetarische dubbeldekker bagel is klaar, dus genieten maar!

Naar alle recepten