← Terug naar recepten
Bagels met hummus avocado en champignons

Bagel Caprese met cherrytomaatjes en mini mozzarella

Heb je zin in een uitgebreide, gezonde en voedzame bagelbrunch? Bagels zijn namelijk ideaal voor een heerlijke, hartige brunch of lunch thuis. Beleg je bagels met romige hummus en varieer met verschillende toppings, zoals smakelijke champignons. Bak de champignons in sojasaus voor een extra smaakvolle twist. Zo creëer je een verrukkelijke en gezonde maaltijd die perfect is voor elke gelegenheid.

Ingrediënten voor vier bagels

  • 4 volkoren bagels van Bagels & Beans
  • 1 avocado
  • 120 gram hummus naar keuze
  • 10 gram rucola
  • 3 cherrytomaten
  • 200 gram champignons
  • Scheut sojasaus
  • Olijfolie
Koffieboon explosion

Bereidingswijze

aat de bagel afbakken in de vestiging, of doe dit thuis. Snijd de champignons, cherrytomaatjes en avocado in mooie plakjes. Bak de champignons kort aan met wat olijfolie en een scheutje sojasaus, tot ze mooi bruin gekleurd zijn. Snijd daarna de bagels doormidden en verdeel de hummus over de vier bagels. Ga daarna los met de toppings. Gebruik vooral je creativiteit!

Wij kozen voor deze vier combinaties:

  • Een bagel met rode biet hummus en champignons
  • Een bagel met pompoenhummus met rucola en champignons
  • Een bagel met naturel hummus met avocado en champignons
  • Een bagel met naturel hummus met avocado en cherrytomaten
Naar alle recepten