← Terug naar recepten
Bagel met truffelsalami roerei en Parmezaanse kaas

Bagel met truffelsalami, roerei en Parmezaanse kaas

Dit recept is een bagel met truffelsalami, Parmezaanse kaas en roerei geworden. We weten we dat veel mensen gek zijn op ei. Daarom hebben we dit recept een unieke twist gegeven door truffelsalami en Parmezaanse kaas toe te voegen. Zo wordt het een verrassend ander gerecht dan de gebruikelijke ei-bagels.

Ken je truffelsalami nog niet? Dit zijn plakjes malse salami met stukjes echte truffel, omhuld met een laagje italiaanse parmezaanse kaas. Een ware delicatesse.

Ingrediënten voor een bagel

Koffieboon explosion

Bereidingswijze

Laat de bagel afbakken in de vestiging, of doe dit thuis. Verwarm vervolgens wat boter in een koekenpan. Kluts de eieren door elkaar en doe het mengsel bij de boter in de koekenpan. Blijf continue roeren zodat er uiteindelijk een roerei ontstaat. Breng dit op smaak met wat peper en zout. Roer er op het laatst nog een handje Parmezaanse kaas snippers doorheen. Snij de afgebakte bagel doormidden en beleg de onderkant met de truffelsalami. Leg hier vervolgens het roerei op en als laatste strooi je over beide nog wat snippers Parmezaanse kaas. Doe de bovenste helft van de bagel op de belegde onderste helft, en je lunch is klaar!

Naar alle recepten