Ingrediënten voor een bagel
- 1 bagel (bijvoorbeeld volkoren)
- 2 Mc2 burgers van de Vegetarische Slager
- 1 rode ui
- Handje babyspinazie
- 1 plakje cheddar cheese
- ½ aubergine
- ½ tomaat
- 1 augurk
Bereidingswijze
Laat de bagel afbakken in de vestiging, of doe dit thuis. Snij de aubergine, ui, tomaat en augurk in de breedte in dunnen plakjes. Gril vervolgens alleen de plakjes aubergine en rode ui tussen een contact gril of in een grill pan. Grill ook de burgers op dezelfde manier. Snijd twee bagels doormidden en leg een bovenhelft van een van de bagels apart. Deze helft ga je niet gebruiken voor dit recept. Beleg één onderhelft van een bagel met baby spinazie, een plakje cheddar, een burger, twee schijfjes tomaatjes en vier schijfjes augurk. Leg vervolgens de andere onderhelft van de bagel hierop en leg hier een plekje cheddar, vier uienringen, een burger, twee aubergine plakjes en de bovenhelft van de bagel op. Je vegetarische dubbeldekker bagel is klaar, dus genieten maar!