← Terug naar recepten
Koreaanse creamcheese bagel met kimchi

Koreaanse creamcheese bagel met kimchi

Ben je ooit in Korea geweest? Dan heb je zeker ook kimchi gegeten. Dit is namelijk verreweg het meest populaire bijgerecht in Korea. Het is een groentegerecht met een pittige smaak. Het wordt gemaakt met gefermenteerde groenten, waardoor de kimchi een fris-zure smaak krijgt.

Wij kozen voor een romige basis van naturel creamcheese, en topte hem af met bosui, koriander en limoenrasp. Heerlijke smaken bij elkaar voor een perfecte lunch- of avondmaaltijd.

Ingrediënten

  • 1 sesam bagel van Bagels & Beans
  • 30 gram naturel creamcheese (verkrijgbaar bij de Bagels & Beans)
  • 20 gram kimchi
  • Halve bosui
  • Takje koriander
  • Limoenrasp
Koffieboon explosion

Bereidingswijze

Laat de bagel afbakken in de vestiging, of doe dit thuis. Snijd de bagel doormidden en besmeer hem met de creamcheese. Snijd de bosui in kleine ringetjes. Beleg hem vervolgens met de kimchi, bosui, koriander en garneer hem met de limoenrasp.

Naar alle recepten