Ingrediënten
Ingrediënten (voor 1 bagel):
- De enige echte Bagels & Beans bagel (af te halen in elke vestiging / www.bestel.bagelsbeans.nl)
- 30 g plantaardige pestozontomaat cream’cheese’ (af te halen in elke vestiging/ www.bestel.bagelsbeans.nl)
- 35 g zontomaatjes
- 30 g olijventapenade
- 3 g pijnboompitjes of pittenmix
- 1 blaadje verse basilicum
- 2 plakjes komkommer

Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Bak de bagel af: 8 minuten als hij nog bevroren is, 5 minuten als hij al ontdooid is.
- Snijd de bagel horizontaal doormidden.
- Kies hoe je ‘m wilt serveren:
-
Alles los: Verdeel de cream’cheese’, tapenade & zontomaten in aparte bakjes.
-
Alles erop:
-
- Besmeer de onderste helft royaal met de cream’cheese’.
- Schep de olijventapenade erbij.
- Verdeel de zongedroogde tomaatjes over de andere helft.
- Strooi de pijnboompitjes over de tapenade en leg het basilicumblaadje bovenop.
- Garneer het bord met twee plakjes komkommer.
Perfect voor een lunch met zon in je hoofd 🌞