Ingrediënten voor vier bagels
- 4 volkoren bagels van Bagels & Beans
- Handje babyspinazie
- 1 courgette
- 1 aubergine
- Pakje plantaardige krokante (van bijvoorbeeld Chicken Tenders van Vivera)
- 4 el hummus
- Handje granaatappelpitjes
- Kruiden naar keuze
Bereidingswijze
Laat de bagels afbakken in de vestiging, of doe dit thuis. Snijd de courgette en aubergine in dunne plakjes. Gril de plakken courgette, aubergine en de vegan Chicken Tenders. Snijd de bagels open en smeer de onder en bovenkant in met een laagje hummus. Beleg de onderkant van de bagel met de babyspinazie. Leg hier 1 plak gegrilde courgette en 1 plak gegrilde aubergine op. Breng de bagel op smaak met kruid die jij lekker vindt. Karin koos voor peper, zout en chili vlokken. Leg hier vervolgens een gegrilde Chicken Tender op. Maak hem af met de granaatappelpitjes!