Ingrediënten
- 1 volkoren bagel van Bagels & Beans
- 1 el basterdsuiker
- 1 tl kaneelpoeder
- 100 ml melk
- 2 eieren
- bak boter
- Topping naar keuze (Jam, stroop, poedersuiker)
Bereidingswijze
Laat de bagel afbakken in de vestiging, of doe dit thuis. Het maakt niet uit als de bagel een paar dagen eerder is afgebakken, waardoor deze dus al een beetje oud is. Voeg in een diep soepbord de twee eieren en klop ze goed los met een vork. Doe vervolgens de melk, kaneel en basterdsuiker erbij en klop het mengsel normaals goed door elkaar. Snij de bagel open en leg de twee bagel helften in het mengsel. Laat ze zo een halve minuut liggen en draai ze vervolgens om zodat allebei de helften goed doordrenkt zijn met het mengsel. Laat dan een koekenpan goed warm worden op het vuur en doe er wat bakboter in. Doe de twee bagel helften in de pan en bak allebei de kanten goudbruin. Leg de bagel wentelteefjes op je bord en kies er eventueel een topping bij die je lekker vindt, zoals jam, stroop of poedersuiker. Genieten maar!